Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Vooraankondiging Veldsymposium voor Overijsselse vrijwilligers

Vooraankondiging Veldsymposium voor Overijsselse vrijwilligers

Afbeelding 017

Het veldsymposium is weer terug! Het jaarlijkse symposium voor alle groene en duurzame vrijwilligers uit Overijssel. U bent van harte uitgenodigd!

Op 10 juni organiseert Natuur en Milieu Overijssel het veldsymposium waarin mens, plant en dier centraal staan. Een aantal deskundigen vertellen verhalen over diverse onderwerpen in relatie tot natuur, cultuur, water, duurzaamheid, innovatie en vrijwilligerswerk. We zijn te gast in de natuur van Beerze (Landschap Overijssel) en Junne.

Met het veldsymposium willen wij groene en duurzame (aangesloten) vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Samen met u werken wij aan een mooi en duurzaam Overijssel. Vrijwilligers zoals u zijn hierbij van onschatbare waarde.

Tijdens het symposium gaat u in kleine groepjes onder leiding van een medewerker van Natuur en Milieu Overijssel te voet of met de fiets op pad. U bezoekt verschillende deskundigen in het veld. Wij verzorgen een lunch en naderhand een borrel waarbij we gezellig kunnen napraten.

Uiteraard zijn er kosten gemoeid met de organisatie van het veldsymposium. Wij willen aangesloten vrijwilligers van Natuur en Milieu Overijssel dit symposium toch kosteloos aanbieden. Uiteraard zijn wij wel erg blij met een donatie / vrijwillige bijdrage. Deze kunt u ter plekke doen of bij aanmelding overmaken. Er is plek voor maximaal 120 personen. Deelnemers die niet aangesloten zijn betalen een bedrag van 45 euro p.p.

Reserveert u vrijdag 10 juni vast in uw agenda? Dan gaan wij aan slag met de organisatie en ontvangt u binnenkort van ons de officiële uitnodigingen met aanmeldformulier.

Praktische informatie:
Tijd: 10.00 – 16:00 uur (incl. lunch en borrel)
Datum: Vrijdag 10 juni
Locatie: Beerze en Junne
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor aangesloten vrijwilligers / niet aangesloten 45 euro


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF