Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Vogelkenner Nico de Haan geeft een lezing in Raalte

Vogelkenner Nico de Haan geeft een lezing in Raalte

IVN Raalte bestaat dit jaar 25 jaar. Na een reeks van activiteiten sluit de organisatie af met een boeiende presentatie door niemand minder dan Nico de Haan, Nederlands vogelkenner en vogelbeschermer. Kom jij ook op dinsdag 27 november om 20.00 uur naar het Hoftheater in Raalte?

IVN Raalte sluit de activiteitenreeks rondom het 25 jarige jubileum af met een presentatie van niet minder dan Nico de Haan. Deze zal plaatsvinden in het Hoftheater te Raalte op dinsdag 27 november (20.00 uur). Nico is een zeer beroemd vogelkenner en vogelbeschermer. Vele vogelboeken staan op zijn naam. Hij is regelmatig te horen op de radio bij het programma Vroege Vogels. En de afgelopen jaren was hij samen met Hans Dorrestijn als de Baardmannetjes te zien op de TV.

De deuren gaan al om 19.00 uur open. In de foyer zal CameraNU uitleg geven over kijkers en camera’s. De lezing zelf begint om 20.00 uur. Er is ook een quiz waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Entree bedraagt 8 euro (inclusief consumptie). Kaarten zijn te bestellen op http://www.hoftheater.nl/ of telefonisch 0572 361361.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF