Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
De vereniging Vrienden van TwentseWelle lanceert nieuwe duurzaamheidsprijs

De vereniging Vrienden van TwentseWelle lanceert nieuwe duurzaamheidsprijs

De vereniging Vrienden van TwentseWelle (VvTW) viert in 2018 haar 19elustrum. Ter ere van dit lustrum reikt de VvTW voor de eerste keer in haar bestaan een duurzaamheidsprijs uit. Wie bracht in 2017 in Twente een grensverleggende ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid tot stand of lanceerde een vernieuwend groen idee? Het meest aansprekende of meest duurzame initiatief wordt beloond met de “Vrienden van TwentseWelle Prijs” en een bedrag van € 1000.

De prijs wordt uitgereikt in maar liefst vier categorieën: algemeen, bedrijven (in Twente gevestigd), maatschappelijke organisaties en jongeren (studenten). Zowel een idee dat al is uitgevoerd als dat een redelijk grote kans maakt om uitgevoerd te worden komen in aanmerking. De prijzen worden mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Overijssel en het bedrijf Qwip HRM bv in Hengelo. De uitreiking vindt plaats in Museum TwentseWelle, tweede helft april 2018.

Jury
De jury bestaat uit: Marianne Hutten (communicatie-deskundige duurzaamheid Hof van Twente), Maurice Beijk (Specialist Duurzaam Bouwen, Unipro), Roelof-Jan Naaktgeboren (Bestuurslid Borne Duurzaam) en Hans Wallinga (Stichting Lonneker Land)

Informatie en aanmelden
Dien uw voordracht uiterlijk 1 februari 2018 in via een formulier dat is te downloaden van www.vriendentwentsewelle.nl. U kunt daar ook meer informatie vinden. In het formulier treft u een postadres en e-mailadres aan voor verzending van uw voorstel.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF