Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Vacature lid Raad van Toezicht

Vacature lid Raad van Toezicht

Wij zoeken twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden die allen, vanuit hun verschillende expertise, sterk betrokken zijn bij de doelstellingen van Natuur en Milieu Overijssel. Zij hebben onderscheidende profielen, verantwoordelijkheden, bevoegdheden, functies en taken.

In deze vacature zoeken we op korte termijn iemand met specifieke expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en HRM.
Daarnaast zoeken we voor volgend jaar een nieuwe voorzitter. De voorzitter is de regisseur van het proces van toezicht. Hij/zij zit als “primus inter pares” de vergadering voor. De voorzitter heeft extra aandacht voor en toewijding aan de continuïteit van de organisatie en is vertrouwenspersoon en eerste aanspreekpunt voor de directeur-bestuurder. Ook draagt hij/zij zorg voor de beoordeling op het functioneren van de directeur-bestuurder en, indien nodig werving, van de directeur-bestuurder.

De voorzitter is de regisseur van het proces van toezicht. Hij/zij zit als “primus inter pares” de vergadering voor. De voorzitter heeft extra aandacht voor en toewijding aan de continuïteit van de organisatie en is vertrouwenspersoon en eerste aanspreekpunt voor de directeur-bestuurder. Ook draagt hij/zij zorg voor de beoordeling op het functioneren van de directeur-bestuurder en, indien nodig werving, van de directeur-bestuurder.

Bekijk hier de volledige vacature!

Uw sollicitatiebrief, inclusief CV, kunt u voor 16 juni sturen naar Daniette Kisjes via kisjes@natuurenmilieuoverijssel.nl of Assendorperdijk 3, 8012 EG Zwolle.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF