Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Uitnodiging Energietop in gemeente Kampen

Uitnodiging Energietop in gemeente Kampen

Hoe maken we gemeente Kampen samen energieneutraal? Kiezen we voor grootschalige zonneparken of voor windmolens? Maar waar dan? En hoe? Wie heeft welke rol in de overstap naar duurzame energie? Wat zou úw rol kunnen zijn?

Geen gemakkelijke vragen. Om te horen wat er leeft en speelt, organiseert de gemeente Kampen op 11 en 12 juni 2019 een energietop in drie dagdelen. Wilt u meepraten? Reserveer dan deze datums in uw agenda!

Dagdeel 1: inwoners aan het woord
Op 11 juni 2019 vindt een debat met de samenleving plaats. Welke kansen en mogelijkheden zijn er in Kampen? Wat kunnen inwoners daaraan bijdragen? En hoe kunnen inwoners daarvan profiteren?
Bent u inwoner van de gemeente Kampen? Praat mee en laat u horen! Kom om 19 uur (inloop) naar de Stadsgehoorzaal aan de Burgwal 84 te Kampen voor een meeslepend debat onder leiding van de bekende verslaggever en presentator André van der Zee. Het debat duurt tot 21.30 uur en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Dagdeel 2: ondernemers en initiatieven aan het woord
Op 12 juni 2019 komen ondernemers en initiatieven aan het woord. Aan verschillende thematafels bespreken we dilemma’s, bijvoorbeeld op het gebied van lokale opwek van energie.

Bent u ondernemer in de gemeente Kampen? Of vertegenwoordigt u een partij die een bijdrage kan leveren aan de energietransitie in de regio? Kom dan voor een inhoudelijke discussie naar het stadhuis van de gemeente Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1. Inloop tussen 15.30 – 16.00 uur. De middag duurt tot 18:00 uur.

Dagdeel 3: experts aan het woord
Op 12 juni wordt ’s avonds een expertmeeting Energietransitie georganiseerd. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Kampen gaan met experts in gesprek over de oogst van deze energietop.
Wilt u aanwezig zijn bij deze expertmeeting? Kom dan om 19.00 uur (inloop) naar het stadhuis van de gemeente Kampen aan het Burgemeester Berghuisplein 1. Deze avond is openbaar.

Download de Uitnodiging Energietop Kampen

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF