Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Uitnodiging Energiecafé Twente, hét café voor lokale energie initiatieven in Twente

Uitnodiging Energiecafé Twente, hét café voor lokale energie initiatieven in Twente

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het Energiecafé Twente op donderdagavond 12 april in Borne (Clubhuis RKSV Neo, Twickelerblokweg 9). Het Energiecafé is hét café voor lokale energie initiatieven in Twente.

Programma
19.00 uur
Inloop met koffie en thee
19.30 uur Welkom door Loet van der Heijden en een korte toelichting van Albert Jonathans (bestuurslid RKSV NEO) over de energiemaatregelen die RKSV NEO heeft getroffen.
19.45 uur Ruurd Schuurs, onlangs aangetrokken als kwartiermaker stelt zich voor en geeft een toelichting op zijn werkzaamheden de komende periode.
19.55 uur We zijn op bezoek bij Borne Energie. Joris van Dijk vertelt over de projecten waar Borne Energie nu aan werkt en deelt zijn ervaringen en leerpunten.
20.10 uur Als je energie gaat opwekken krijg je vroeg of laat te maken met je netbeheerder. Wat kan de netbeheerder voor je betekenen en bij wie moet je zijn? Ab van der Molen (relatiemanager Enexis) en Cogas geven een toelichting en laten zien waar de invoedpunten in Twente zich bevinden.
20.40 uur Zon op dak: wat zijn de mogelijkheden voor lokale energie initiatieven om zonneprojecten op daken te realiseren? Frank Middelkoop staat stil bij de verschillende opties.
21.30 uur Gelegenheid tot napraten en netwerken.

Wat heb ik eraan?
Het Energiecafé Twente is dé ontmoetingsplek voor lokale energie initiatieven. Met het Energiecafé bieden wij een laagdrempelig platform voor onderlinge kennismaking en uitwisseling van ervaringen. Hierdoor wordt het makkelijker om elkaar te benaderen en het netwerk wordt hierdoor versterkt en vergroot. Ook gemeenten, zowel ambtenaren als bestuurders zijn van harte welkom. Want door samenwerking en afstemming kunnen projecten sneller gerealiseerd worden.

Aanmelden en vragen?
I.v.m. de voorbereidingen graag vóór 9 april aanmelden bij info@natuurenmilieuoverijssel.nl.
Met vragen kunt u terecht bij Loet van der Heijden, heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl, 038-425 09 78.

Download hier de uitnodiging in PDF


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF