Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Rebecca Geeraert nieuwe medewerker educatie bij Natuur en Milieu Overijssel

Rebecca Geeraert nieuwe medewerker educatie bij Natuur en Milieu Overijssel

Wij hebben een nieuwe collega! Deze week is Rebecca Geeraert begonnen als projectmedewerker Educatie bij Natuur en Milieu Overijssel. De komende periode gaat zij collega’s ondersteunen in projecten op het gebied van educatie en bewustwording. Zij wil zich graag aan jullie voorstellen.  

Ik ben Rebecca Geeraert, 24 jaar en ik ben opgegroeid in Losser. Al sinds ik me kan herinneren heb ik interesse in de natuur en om deze reden heb ik gekozen voor de studie Biologie aan Universiteit Utrecht. Gedurende de opleiding heb ik een verdere interesse ontwikkeld naar het beschermen en behouden van de natuur en het creëren van een duurzame samenleving. Om deze reden heb ik gekozen voor de vervolgopleiding Environmental Biology; een verdiepende opleiding over onder andere ecologie en milieu. Tijdens deze master heb ik onderzoek gedaan naar veenoxidatie in de westelijke veenweide gebieden van Nederland. Daarnaast heb ik binnen de master de minor Communicatie & Educatie gevolgd. Het creëren van bewustwording en het geven van kennis over natuur, milieu en duurzaamheid, zie ik als belangrijke aspecten om de natuur te beschermen en te behouden. Bij Natuur en Milieu Overijssel zal ik het team komen versterken als projectmedewerker Educatie. In deze functie komen zowel het creëren van bewustwording als het overdragen van kennis aan bod en ik heb dan ook erg veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan zwemmen, hardlopen, spinning en krachttraining. Daarnaast vind ik koken en bakken erg leuk en ontspannend om te doen. Hierbij probeer ik ook vaak nieuwe recepten uit. Verder kan ik erg genieten van een goed boek.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF