Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Overzicht van subsidies en fondsen voor lokale initiatieven uit Overijssel

Overzicht van subsidies en fondsen voor lokale initiatieven uit Overijssel

Natuur en Milieu Overijssel heeft een nieuw verzameldocument gemaakt van subsidies en fondsen voor groene bewonersinitiatieven en organisaties uit Overijssel. Bekijk hier het overzicht.

Het document is een verzameldocument van subsidies en fondsen voor groene bewonersinitiatieven en organisaties uit Overijssel. Aangezien subsidies en fondsen gaan en komen, en subsidieregels telkens veranderen, is dit een dynamisch document. Deze versie is van augustus 2018. Je kunt een recente versie opvragen bij Natuur en Milieu Overijssel via info@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Sommige subsidies en fondsen hebben geen directe link met groen, natuur of duurzaamheid. Vaak zijn dit fondsen die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij. Een buurttuin kan bijvoorbeeld als middel dienen om deze afstand te verkleinen. Door met andere bewoners in de tuin te werken, komen mensen met elkaar in contact en dat kan tot mooie dingen leiden. Daarom hebben we deze subsidies en fondsen ook opgenomen in dit document.

Download: Subsidies en fondsen voor groene bewonersinitiatieven

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF