Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Nieuwe collega’s Martijn Wubbolts en Astrid Beuker stellen zich voor

Nieuwe collega’s Martijn Wubbolts en Astrid Beuker stellen zich voor

Natuur en Milieu Overijssel heeft twee nieuwe medewerkers: Martijn Wubbolts (projectleider Ruimtelijke Ordening & Natuur) en Astrid Beuker (medewerker grafisch vormgeving). Zij stellen zich graag aan je voor.

Martijn Wubbolts (projectleider Ruimtelijke Ordening & Natuur)

Martijn is opgeleid in Utrecht en Nijmegen en heeft een veelzijdige achtergrond in advisering en het organiseren van evenementen en bewonersinitiatieven.

Ik ben Martijn Wubbolts, 35 jaar en kom uit Deventer. Sinds de middelbare school vind ik ruimtelijke vraagstukken en natuur interessant. Aardrijkskunde en biologie waren dan ook mijn favoriete vakken, al moet ik bekennen dat direct na de middelbare school mijn carrière zich tot mijn 28e ontwikkelde op het gebied van marketing/sales. Dit deed ik vooral bij grote bedrijven als het huidige PostNL en ABN AMRO. Destijds heb ik besloten mijn horizon te verbreden door terug te gaan naar de schoolbanken, ik merkte dat mijn interesses steeds verder af stonden van mijn loopbaan. Mijn opleidingsachtergrond bestaat dan ook uit de bijzondere combinatie van Commerciële Economie en Planologie.

De afgelopen jaren ben ik aanjager geweest van verschillende initiatieven van ‘’onderop’’. Naast mijn toekomstige werkzaamheden op het gebied van Ruimtelijke Ordening & Natuur zal ik me vanuit Natuur en Milieu Overijssel ook bezig gaan houden met participatie. Er komen immers diverse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan die op wijkniveau ingevuld dienen te worden en waar we vanuit onze doelstelling ‘’samen voor een mooi en duurzaam Overijssel’’ met jullie een rol in hebben.

Contact, ideeën en vragen? Neem contact op met Martijn Wubbolts, tel (038) 4250965 of mail: wubbolts@natuurenmilieuoverijssel.nl

Astrid Beuker (medewerker grafisch vormgever)

Astrid deed een opleiding tot grafisch vormgever bij Cibap en leerde veel tijdens haar stages bij Viesrood en Beeldprikkels.

Mijn naam is Astrid Beuker. Ik ben 27 jaar en opgegroeid in Leeuwarden. Ik woon nu ongeveer 2 jaar in de mooie stad Zwolle. Sinds ik de Peperbus beklommen heb, voel ik mij al een echte Zwolse! Ik hou van de parken in Zwolle waar je zo heerlijk kunt wandelen en mooie foto’s kunt maken. Ook in de natuurgebieden rond Zwolle kun je mij vaak in het weekend vinden. Ondanks dat de natuur altijd een grote rol in mijn leven heeft gespeeld, had ik niet gedacht als grafisch vormgever te mogen werken bij een maatschappelijke organisatie als Natuur en Milieu Overijssel.

Ondertussen werk ik hier nu al bijna 2 maanden en heb ik al veel mooi werk mogen maken. Ik vind het belangrijk dat er meer bewustwording komt bij mensen. Hierbij helpt het om werk te maken met een goed concept en een duidelijk verhaal. Het verhaal van mijn collega’s ondersteunen met beeld is een echte uitdaging!

Contact, ideeën en vragen? Neem contact op met Astrid Beuker, tel (038) 4250960 of mail: beuker@natuurenmilieuoverijssel.nl

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF