Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
MVO prijs Regio Zwolle

MVO prijs Regio Zwolle

Welke ondernemer mag zich, als opvolger van Wezenberg Transport uit IJsselmuiden, de komende twee jaar ‘de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ van de regio Zwolle noemen?

Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) heeft, in navolging op het succes van 2013, het initiatief genomen om met ondersteuning van Natuur en Milieu Overijssel (NMO) en Zienergie de ‘MVO Prijs Regio Zwolle’ voor 2015 te organiseren. De MVO Prijs beloont ondernemers in de regio Zwolle die een voortrekkersrol nemen in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De MVO Prijs is voor ondernemers die nut en noodzaak zien om hun bedrijfsvoering af te stemmen op samenleving en milieu, en die op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein succesvol zijn.

Verloop wedstrijd
Bent u trots op de MVO prestaties van uw bedrijf? Doe dan mee met de MVO Prijs Regio Zwolle! Ondernemers met hun bedrijf in één van de 19 gemeenten in de (economische) regio Zwolle kunnen zich vóór 18 september 2015 opgeven, maar kunnen ook door anderen worden voorgedragen. Vervolgens beoordeelt een onafhankelijke vakjury de inzendingen en worden er zeven genomineerden geselecteerd. De genomineerden presenteren zich tijdens de ‘dag van de duurzaamheid’ (9 oktober 2015) middels een pitchronde, waarna de drie finalisten via een jurystemming bekend worden gemaakt. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking van de MVO Prijs Regio Zwolle 2015 is tijdens de grootse nieuwjaarsreceptie van VNO/NCW. De winnaar ontvangt volop regionale publiciteit en een door studenten van ArtEZ vervaardigde trofee.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de MVO prijs? Neem dan contact op met Marlous Goeman, tel. (038) 4250966 of goeman@natuurenmilieuoverijssel.nl. Kijk op de website van DORZ over de criteria en het aanmeldingsformulier (met vragen).

Bron: website Dorz.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF