Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Wie heeft het mooiste groene visioen voor Overijssel in 2017?

Wie heeft het mooiste groene visioen voor Overijssel in 2017?

Heb jij een mooie groene droom of visioen voor Overijssel? Doen dan mee met de natuur en landschapsprijs “Een groen visioen”. Veel prachtige natuur-, milieu- of duurzaamheidsprojecten komen voort uit een droom of visioen. Natuur en Milieu Overijssel is daarom ook dit jaar op zoek naar dromers en visionairs. Ben jij een groene visionair of ken je er één, laat het ons weten. De mooiste droom zetten wij in de spotlights en ontvangt 250 euro. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Veldsymposium op 30 juni op Landgoed De Horte in Dalfsen.

Iedere vrijwilliger die een droom heeft voor het behouden of bevorderen van natuur en milieu in Overijssel, of deze al (deels) heeft verwezenlijkt, komt in aanmerking. De Groene Visionair is voor initiatieven die ambitieus, creatief en inspirerend, maar ook uitvoerbaar zijn. Bekijk hier de voorwaarden. De winnaar ontvangt €250,- en krijgt passende ondersteuning voor het realiseren van de droom. We nodigen alle visionairs van harte uit om initiatieven, van jezelf of van anderen, aan te melden. Je kan dus ook iemand anders voordragen.

Praktische informatie
Aanmelden kan tot en met zondag 25 juni 2017. Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier. Uit de kandidaten kiest Natuur en Milieu Overijssel de Groene Visionair van Overijssel 2017. Deze maken wij bekend op het Veldsymposium op 30 juni 2017 op Landgoed de Horte in Dalfsen. Voor vragen kun je contact opnemen met Annefloor Zuurbier, info@natuurenmilieuoverijssel.nl of telefoon (038) 425 09 63.

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF