Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Masterclass ‘Presenteren met Impact’ speciaal voor energie initiatieven

Masterclass ‘Presenteren met Impact’ speciaal voor energie initiatieven

Om meer bekendheid en draagvlak voor je energie initiatief te krijgen, is het belangrijk dat je je initiatief goed kunt verwoorden in gesprekken en bijeenkomsten met anderen. Daarvoor ontwikkelden wij de masterclass Presenteren met impact. Energie initiatieven uit Overijssel kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan deze masterclass. Kom jij ook op donderdagavond 11 oktober? Download hier de uitnodiging (als pdf)

Tijdens de masterclass bereiden we lokale energie initiatieven voor om krachtig hun initiatief te verwoorden; in de vorm van een pitch voor publiek als optreden voor (social)media. Bedenk dat iemand met een goed plan, niet altijd de persoon is die het goed kan verwoorden of zich comfortabel voelt voor een groep. Mogelijk is er iemand anders die ook namens jullie initiatief aan de masterclass wil deelnemen.

Toelichting masterclass
Tijdens de masterclass krijg je uitleg over hoe je een pitch effectief kunt neerzetten, zowel voor live publiek als op video. Je leert jezelf effectief en authentiek te presenteren. Je wordt je bewust van je lichaamstaal, stem- en woordgebruik. Vragen die tijdens de masterclass aan de orde komen zijn onder andere:

  • Wat is het verhaal achter jou en jouw passie?
  • Hoe presenteer jij jouw verhaal?
  • Hoe inspireer en motiveer je anderen met jouw pitch?
  • Leer wat je valkuilen zijn en hoe je deze kunt overbruggen.

Informatie en aanmelding
De masterclass vindt plaats op donderdagavond 11 oktober, van 18.45 inloop tot 22.00 uur. De locatie: de Wilgenwaerd, Sportlaan 6 in Nijverdal. Deelname is gratis.
Aanmelden is verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt en personen die aan de Energy Pitch deelnemen hebben voorrang. Opgeven kan via info@natuurenmilieuoverijssel.nl onder vermelding van masterclass “Presenteren met Impact“. Wil je meer weten, neem dan contact op met Loet van der Heijden (038) 425 09 78 of mail: heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF