Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Inspiratieworkshop communicatie & zichtbaarheid voor IVN-afdelingen

Inspiratieworkshop communicatie & zichtbaarheid voor IVN-afdelingen

foto vergrootglas
Hierbij nodigen Natuur en Milieu Overijssel en IVN Gelderland jullie van harte uit voor de inspiratieworkshop Zichtbaarheid & Communicatie op donderdag 16 juni in het buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. Deze workshop is voor vrijwilligers van lokale IVN-afdelingen uit Overijssel die bezig zijn met PR, externe communicatie en ledenwerving. Ben je op zoek naar praktische tips voor het zichtbaarder maken van je afdeling en de activiteiten? Hoe je het enthousiasme met zoveel mogelijk mensen deelt? Hoe je deelnemers en eventueel nieuwe leden werft? Wat je kunt doen naast het versturen van persberichten? Dan is deze dag voor jou bedoeld! Kom 16 juni langs om je ervaringen te delen en tips te krijgen.

Natuur en Milieu Overijssel en IVN Gelderland organiseren deze workshop in het kader van het Overijsselse vernieuwingstraject. Elke IVN-afdeling heeft in 2015 een aantal vernieuwingsdoelen opgesteld en deze SMART geformuleerd. Tijdens deze inspiratieworkshop gaan we specifiek kijken hoe aan deze doelen kan worden gewerkt middels  communicatie, PR en ledenwerving. We nemen de SMART geformuleerde doelen van elke afdeling mee zodat we die direct bij de hand hebben.

Praktische zaken:
Datum: Donderdag 16 juni 2016
Tijd: 19:30- 20:30 uur
Locatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal

Aanmelden
Meld je aan door een email te sturen aan info@natuurenmilieuoverijssel.nl o.v.v “aanmelding inspiratieworkshop Communicatie en Zichtbaarheid”. Aanmelden kan tot 9 juni.

 

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF