Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Doet jouw initiatief mee met Parels van het Landschap?

Doet jouw initiatief mee met Parels van het Landschap?

daantjedas
Ook dit jaar willen we samen met lokale natuur- en milieuorganisaties in Parels van het Landschap bijzondere natuurgebieden onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Samen willen we laten zien dat we trots zijn op de natuur in Overijssel en wat deze gebieden zo speciaal maakt. Organiseert jouw initiatief in de maand mei een activiteit in een mooi natuurgebied? Vertel het aan ons en wij kunnen jullie desgewenst ondersteunen in de organisatie en communicatie.

Afgelopen vier jaren organiseerden wij  samen met lokale natuur en milieugroepen Parels van het landschap om zoveel mogelijk inwoners uit Overijssel in de maand mei te laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur in onze provincie is. Tijdens Parels van het Landschap kunnen deelnemers meedoen aan bijvoorbeeld een wandeling, zwerftocht, natuurontbijt, vogelcursus in het veld, bushcraft, een gps-route of een fietstocht.

Ondersteuning
Natuur en Milieu Overijssel kan initiatieven intensief ondersteunen met de organisatie en communicatie van de activiteiten. Betreft het terreinen van Landschap Overijssel, dan kunnen wij jullie gezamenlijk begeleiden. Het doel van de activiteiten is om mensen te laten verwonderen en op die manier aandacht te vragen voor het gebied, hoe ze bij kunnen dragen aan het beheer van dat gebied en om hen kennis te laten maken met jullie vrijwilligersorganisatie.

Wil je samen met ons een publieksactiviteit organiseren of heb je een bestaande activiteit die je bij ons wilt aanmelden? Laat het ons dan weten. Neem contact op met Peter Adema, 038-4250960, adema@natuurenmilieuoverijssel.nl.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF