Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Doe mee aan de Nacht van de Nacht

Doe mee aan de Nacht van de Nacht

Zaterdagavond 27 oktober is het weer zover, dan organiseren wij samen met lokale organisaties en bedrijven voor de 14e keer de landelijke Nacht van de Nacht. Met de Nacht vragen wij aandacht voor lichthinder en energiebesparing. Organiseert jouw initiatief of organisatie ook een leuke, duistere activiteit voor jong en oud? De eerste activiteiten uit Overijssel staan inmiddels op de kaart! Ook bedrijven kunnen meedoen door hun lichten te doven.

Afgelopen jaar was de Nacht van de Nacht groter dan ooit. Door heel Nederland werden er maar liefst 500 evenementen georganiseerd in het donker, waar meer dan 45.000 mensen aan hebben deelgenomen! Meer dan 400 organisaties werkten mee aan de Nacht van de Nacht, o.a. sterrenclubs, wandelverenigingen, de Forten, natuurgebieden, lokale natuurverenigingen, boswachters, restaurants en natuurfotografen. Ook 300 gemeenten en bedrijven doofden reclameverlichting en de aanlichting van gebouwen tijdens de Nacht van de Nacht.

Organiseert jouw initiatief of organisatie ook een activiteit?
Elk jaar is de Nacht van de Nacht in Overijssel een groot succes dankzij de vele activiteiten die er lokaal worden georganiseerd. We hopen dat er dit jaar nog meer activiteiten georganiseerd worden! Dat kan alleen met jullie hulp! Doe mee en meld je activiteit hier aan.

Doet jouw bedrijf ook mee?
Doet jouw bedrijf of organisatie tijdens de Nacht van de Nacht ook de aanlichting en reclameverlichting uit? Meld je hier aan op de website en vermeld wat er aan verlichting uitgaat tijdens de Nacht van de Nacht.

Voor meer informatie over de Nacht van de Nacht kun je contact opnemen met Loet van der Heijden via heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl of via (038) 425 09 78.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF