Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Doe mee aan de Energy Pitch 2016!

Doe mee aan de Energy Pitch 2016!

Saerbeck Olst-Wijhe 16Heb je een lokaal energie initiatief dat plannen heeft om energie te besparen of op te wekken?  En kan je initiatief wel wat tips en nieuwe ideeën  gebruiken? Meld je dan aan voor de Energy Pitch 2016! Het is een unieke kans om een paar stappen verder te komen met je eigen energie initiatief. Je krijgt professionele ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van je plannen door IM@Overijssel. Je leert een perfecte pitch te geven en Natuur en Milieu Overijssel helpt je bij wat meer PR voor je initiatief. Ook initiatieven die al eerder hebben deelgenomen, kunnen dit keer weer meedoen met nieuwe plannen.

Initiatiefnemers die zich aanmelden moeten voldoen aan een aantal criteria (zie hieronder). Dit jaar is daarbij de maatschappelijke bijdrage van het initiatief het belangrijkste criterium. Daarnaast zijn belangrijk:

  • betrokkenheid: welke activiteiten heeft u ondernomen om de omgeving te betrekken? Is er een communicatie- en marketingstrategie? Wat is de organisatievorm?
  • haalbaarheid: is er een indicatie van de kosten? Welke vergunningen zijn er nodig? En is het draagvlak haalbaar?
  • routekaart: wat is uw ambitie en visie? Welke deelprojecten zijn er om het doel te bereiken?

Pitchen voor groot publiek
Uit alle deelnemende initiatiefnemers kiest de selectiecommissie uiteindelijk maximaal vier initiatieven die op donderdag 1 december 2016 hun plannen mogen pitchen voor groot publiek en professionele jury. Deze pitches vinden plaats in het Kulturhus in Borne. De winnaar krijgt (financiële) ondersteuning van de provincie Overijssel.

Aanmelding
Lokale energie initiatieven kunnen zich tot 10 juni 2016 aanmelden voor de Energy Pitch bij Marlous Goeman, Projectleider Circulaire Economie, Energie en Duurzaamheid bij Natuur en Milieu Overijssel, (038) 425 09 66, goeman@natuurenmilieuoverijssel.nl. Kent je initiatieven voor wie de Energy Pitch mogelijk interessant is? Geef dat dan aan ons door, dan nemen wij contact op met de initiatiefnemers.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF