Dineren en leren: in gesprek over de Omgevingswet

november 28, 2022

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

In Overijssel zijn veel mensen bezig met hun leefomgeving vanuit natuur-, milieu- of klimaatperspectief. Nu de Omgevingswet nogmaals uitgesteld is, hebben we des te meer kans om ons goed voor te bereiden. Martijn Wubbolts, onze projectleider natuur en ruimte, organiseert daarom “Dineren en leren” over de Omgevingswet. Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. Schuif gezellig aan vanaf 18.00, op 14 december in Zwolle of op 15 december in Almelo.

Dineren en Leren

Woensdag 14 december in Zwolle
locatie: Natuur en Milieu Overijssel

Aanmelden voor Zwolle

Donderdag 15 december in Almelo
locatie: Natuurhus Almelo

Aanmelden voor Almelo

november 28, 2022

Programma

Onder het genot van een duurzaam hapje en drankje gaan we in gesprek over hoe we komende periode samen kunnen werken aan ‘mooi en duurzaam’ in ruimtelijke ordening in combinatie met de Omgevingswet. Een interessante avond dus voor iedereen die graag bijgepraat wil worden over dit onderwerp, of die wil netwerken met provinciegenoten over dit onderwerp. Ook willen we een basis leggen voor verdiepende activiteiten in Overijssel, daar waar vraag zit.

Spreker deze avond is Dick Spel, schrijver van het boek ‘De gemeenteraad en de Omgevingswet’. Daarnaast is hij docent en columnist voor de Bestuursacademie Nederland. We leren hoe het zit met initiatief en participatie.

Meld je aan

Er is beide avonden plek voor 20 personen. Je kunt je opgeven via de knop hierboven. Doe dit het liefst uiterlijk 9 december! Op beide avonden is de deur open vanaf 18.00, aanvang diner is 18.30. De avond duurt tot ongeveer 21.00.

Meer weten?