Dineren & leren: in gesprek over de Omgevingswet

juni 7, 2023

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

De Omgevingswet. Die is er al wel, maar de invoering ervan laat nog even op zich wachten. Dat biedt ook de kans om ons voor te bereiden op het moment dat deze van kracht wordt! Ben jij betrokken bij de leefomgeving? En geef je een stem aan thema’s die niet voor zichzelf kunnen spreken, zoals biodiversiteit, klimaat en milieu? Dan is dit gratis diner zeker iets voor jou. 

Dineren en Leren

Dinsdag 4 juli van 18:00 tot ongeveer 21:30

Locatie: Het Akkerhus in Ypelo

Adres: Ypeloschoolweg 2B, 7468 RE Ypelo

 

Aanmelden kan via deze link 

 

juni 7, 2023

Dit wil je niet missen!

Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. We brengen je op de hoogte van de inhoud en het laatste nieuws over de Omgevingswet samen met mede-provinciegenoten.
We gaan met elkaar in gesprek over hoe wij de komende periode kunnen samenwerken aan een mooi en duurzaam Overijssel in ruimtelijke ordening. Daarnaast kom je erachter op welke manier je nieuwe ruimtelijke instrumenten benut om meer voor elkaar te krijgen.

Meld je aan

Schuif gezellig aan vanaf op 4 juli van 18:00 tot ongeveer 21:30. De locatie is in Twente, Het Akkerhus te Ypelo (Ypeloschoolweg 2B, 7468 RE Ypelo). Tijdens de activiteit serveren we een duurzaam diner. Om de kwaliteit en interactie binnen dit diner goed te behouden kunnen er maximaal 15 deelnemers aansluiten. Aanmelden kan via deze link

Meer weten?