Circulaire ondernemers opgelet: meld je aan voor de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20!

november 23, 2022

Circulaire ondernemers opgelet: meld je aan voor de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20!

Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Kijk bijvoorbeeld naar de ondernemers die aangesloten zijn bij circulair ambachtsnetwerk WaardeRing. Deze ondernemers verdienen het om in de spotlights te staan: zij zijn namelijk nu al volop bezig zijn met hoe Nederland er in 2050 uitziet: volledig circulair! Hoog tijd dus voor de tweede editie van de Circulaire Innovatie Top 20.

De winnaars van vorig jaar: het circulaire matras van Auping en het circulaire kozijn van Circulair Kozijn

 

Verdien jij deze prijs?

Dus: zet jij je in om van de provincie Overijssel een circulaire topregio te maken? Heb jij een circulaire dienst, product of concept dat tot de verbeelding spreekt en laat zien wat een circulaire economie kan beteken voor Overijssel? Kortom: ben jij of ken jij iemand die deze prijs verdient? Geef je dan  op voor de tweede editie van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20. Meld jouw circulaire innovatie aan voor 18 december 17.00 uur via de website:

Ik meld mij aan voor de Overijsselse Circulaire Innovatie Top20!

De uitreiking

Uit alle inzendingen wordt de Circulaire Top 20 samengesteld. Op dinsdag 7 februari 2023, midden in de week van de Circulaire Economie, wordt de Top20 gepresenteerd. Zowel de jury als het publiek kiezen uit deze Top 20 hun favoriet. De winnaar van de juryprijs mag met € 3.000,- naar huis, de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000,-! De Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, de Regio Zwolle, de Twente Board, de Cleantech Regio, de provincie Overijssel en de Rabobank, in samenwerking met de partners van CIRCLES de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20.

Meer weten?