Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Uitnodiging voor Bijpraatsessie Klimaat

Uitnodiging voor Bijpraatsessie Klimaat

Dat was even schrikken tijdens de warme droge zomer vorig jaar. De heide lag er dor en doods bij. Het hoogveen viel droog en dreigde af te sterven. Zeldzame vissen – als de Beekprik en de Elrits – crepeerden in de laatste restjes modder en takken vielen van de bomen. In enkele maanden tijd werd duidelijk hoe kwetsbaar de natuur is.

In deze tweede ‘Bijpraatsessie Klimaat’ bieden wij je, vanuit de eerste hand, een uniek inkijkje in de invloed van klimaatverandering op de natuur. Aansluitend bespreken we wat dit voor consequenties heeft, voor jouw – en onze – inzet voor een veerkrachtige, klimaatbestendige natuur in eigen buurt of regio.

Met een inleiding van Ignace Schops, winnaar van de Goldman Environmental Prize – de groene Nobelprijsvoor natuurbehoud; tevens lid van het Climate Leadership Corps van Al Gore en directeur van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland.

Aanmelden voor deze Bijpraatsessie Klimaat kan via deze link.

Deze Bijpraatsessie Klimaat wordt georganiseerd door Natuur en Milieu Overijssel, in samenwerking met Landschap Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Waar

Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer,

Wanneer

5 maart 2019

Tijd

20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30

Kosten

€10,- / vrijkaartje voor leden en partners NMO, LO, NM  of SBB

 

Je bent van harte welkom.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF