Zwerf je mee over de Beulakerwijde? – boek een bankje voor 2 personen (binnen)

Zwerf je mee over de Beulakerwijde? - boek een bankje voor 2 personen (binnen)

8 juli 2020 - 31 juli 2020
diverse tijden

 • Organisatie: Natuurmonumenten
 • Inschrijven bij: https://ticket.natuurmonumenten.nl/natuurmonumenten/nl/flow_configs/ws4/steps/inloggen/show/425265
 • Kosten: Leden € 14,-
 • Meer informatie: www.natuurmonumenten.nl
 • Website: www.natuurmonumenten.nl

Let op: je boekt een bankje voor een gezelschap van 2 personen. Dit kunnen twee volwassenen zijn, maar ook een volwassene en een kind. 

Zwerf je mee op de waterbus over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? De waterbus vaart in juli niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder gids en zonder uitleg van de schipper; je kunt onderweg volop genieten van de verschillende water- en moerasvogels en de weidsheid.

In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, kunnen fietsen niet mee en wordt er niet geholpen bij in- en uitstappen. Je reserveert een bankje voor twee personen uit één huishouden/gezelschap in de waterbus. De schipper wijst je de gereserveerde plekken.

Het is ook mogelijk om een bankje voor 4 personen te boeken op het achterdek. Boek hier een bankje voor 4 personen (buiten).

Ook op 12, 15, 19, 22, 26, 29 juli

Annuleren

Afbellen vanwege verkoudheid of koorts bij huisgenoten kan bij voorkeur zo vroeg mogelijk maar tot minimaal een uur voor vertrek. Je kunt bellen met het bezoekerscentrum, dat tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar is. In dat geval wordt geld teruggestort.

Afbellen vanwege verkoudheid van de schipper of koorts bij huisgenoten van de schipper, kan tot minimaal anderhalf uur voor vertrek, maar natuurlijk zo vroeg mogelijk. Als we geen vervanger hebben wordt de tocht geannuleerd.

Deze tocht kan ook vanwege weersomstandigheden en te weinig deelnemers geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.

Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.

Richtlijnen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 17 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

 • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
 • Was/ontsmet je handen bij het betreden van het bezoekerscentrum en de waterbus
 • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
 • Nies en/of hoest in je elleboog
 • Kom niet naar het bezoekerscentrum als je verkoudheidsklachten hebt
Terug naar agenda

Zwerf je mee over de Beulakerwijde? – boek een bankje voor 2 personen (binnen)

Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster, Netherlands