Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Fotowedstrijd ‘Wat zit er tussen het gras?’ bij De Koppel

Fotowedstrijd ‘Wat zit er tussen het gras?’ bij De Koppel

Organisatie:De Koppel

Datum:13 oktober 2017

Locatie:De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Bezoek website

Het jaar 2017 staat bij De Koppel in het teken van ‘Biodiversiteit’. Het thema van de fotowedstrijd is ‘Wat zit er tussen het gras?’. Foto’s kunnen vanaf heden tot en met 13 oktober aangeleverd worden.

Biodiversiteit, ofwel soortenrijkdom……Tegenwoordig zie je aldoor vaker weilanden die eruit zien als groene biljartlakens. Maar zijn de velden met kleurige bloemen en een diversiteit aan insecten en vogels niet veel beter voor de natuur? En als je goed kijkt, zie je niet alleen gras, vogels en vlinders, maar ook bijvoorbeeld kleine plantjes en beestjes.

Foto’s kunnen vanaf heden tot en met 13 oktober aangeleverd worden. Vermeld daarbij je naam en titel van de foto. Eind oktober buigt een jury zich over de binnengekomen foto’s. Hierbij gaat het niet alleen om de pracht van de bloem of vlinder, maar ook om de compositie van de gehele foto. De 18 mooiste foto’s krijgen een plekje in de filmzaal van november t/m december. Hierna mogen deze weer meegenomen worden.

De jury kiest echter maar één winnaar! De prijsuitreiking, tevens opening van de foto-expositie, vindt plaats op dinsdag 31 oktober. Alle fotografen worden hiervoor uitgenodigd.

Voorwaarden: – één foto per persoon

– minimale afmeting 20 bij 20 of 20 bij 30 cm – geen namen op de foto – foto’s kunnen na afloop opgehaald worden – ingeleverde foto’s worden niet teruggestuurd.

Maak je graag foto’s of heb je nog een mooie foto liggen? Doe dan mee aan deze wedstrijd! Foto’s kunnen ingeleverd worden bij De Koppel, Vechtstraat 8, 7772 AX te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Website www.dekoppel.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF