Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Paasweekend met kuikens, expositie Han Bouwmeester op de Holterberg

Paasweekend met kuikens, expositie Han Bouwmeester op de Holterberg

Organisatie:Natuurdiorama Holterberg

Tijd:openingstijden

Datum:22 april 2019

Locatie:Natuurdiorama Holterberg – Holten

Adres:Holterbergweg 12 Holten

Bezoek website

Echte kuikens in het museum, vreemde eieren in het vernieuwde Bos van Daantje Das, een heuse paashaas en een nieuwe expositie met wondermooi werk van natuurfotograaf Han Bouwmeester. Het maakt en bezoek aan Natuurmuseum Holterberg tijdens de paasdagen voor jong en oud tot een belevenis!

Moeder kip komt weer met haar kuikens naar de Holterberg. Ze lijkt niks te leren, want weer zijn er kuikens ontsnapt! De kinderen gaan op zoek naar de verdwaalde kuikens.

Is het mooi weer, dan ook naar het vernieuwde bos van Daantje Das. Daar  kun je op eerste en tweede paasdag speuren naar wel heel vreemde eieren. Wat gebeurt daar toch allemaal?  Na afloop krijgen de kids iets leuks. Beide paasmiddagen komt de paashaas langs.

Oei, wat kruipt daar uit het ei! beleef het met pasen op de holterberg Beide paasdagen: Echte kuikens De paashaas Expositie Han Bouwmeester Moeder kip heeft met haar kuikens het natuurmuseum op de Holterberg gevonden. Maar er zijn kuikens ontsnapt! Kom jij helpen zoeken? In het bos van Daantje Das speuren naar wel heel vreemde eieren. *Nieuw: Wondermooie expositie natuurfotograaf Han Bouwmeester Een bezoek aan Natuurmuseum Holterberg: voor jong en oud een belevenis! tel: 0548-361979 Holterbergweg 12

Natuurmuseum Holterberg – Holterbergweg 12 Holten  – www.museumholterberg.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF