Bijzondere vaartochten door de waterrijke natuur van De Wieden

Bijzondere vaartochten door de waterrijke natuur van De Wieden

19 oktober 2022 - 30 oktober 2022

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa, Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden

Proef de sfeer van De Wieden. ‘s Morgens vroeg en ’s avonds beleef je het water anders. Er zijn deze zomer drie bijzondere vaartochten met de open fluisterboot. Op zondagochtend kun je eens per maand mee met een stiltetocht. Tijdens deze tocht zet je al je zintuigen open. Het zijn unieke ontspannende tochten, je beleeft de rust op het water. De stilte vaartochten zijn op  31 juli, 28 aug, 25 sept en 30 okt.

Ook ’s avonds kun je mee met de fluisterboot. Laat je verrassen door de natuur en de bijzondere avondsfeer op het water. Dompel je onder in de schoonheid  van De Wieden. Een relaxte tocht met leuke info.  De vaartochten kleurrijk avondlicht zijn er elke donderdagavond in juli en september.

Op het water zien hoe de zon onder gaat en de volle maan opkomt. Dat kan tijdens de Volle Maan tocht. Geniet van de avond, de ruimte en het ruisen van het riet. Een unieke kans om de bijzondere nachtelijke sfeer in De Wieden vanaf het water te beleven! Tijdens de volle maan op 12 aug en 10 sept. Kun je mee het water op met de fluisterboot. Naast deze vaartochten op bijzondere momenten is er een gevarieerd programma met vaarexcursies overdag vanaf Bezoekerscentrum De Wieden. Vooraf reserveren is gewenst om zeker te zijn van een plekje aan boord.

Kijk voor meer informatie en aanmelden bij de gewenste datum in de activiteitenkalender van Bezoekerscentrum De Wieden via nm.nl/dewieden/activiteiten.

Bezoekerscentrum De Wieden vind je aan het Beulakerpad 1 in Sint Jansklooster.

Het centrum zet alle dagen zijn deuren voor je open van 10 – 17 uur, behalve op maandag.

Terug naar agenda

Bijzondere vaartochten door de waterrijke natuur van De Wieden

Hoogeweg 27, Ossenzijl, Netherlands