Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
‘Help de boswachter en word een Koppelranger!’

‘Help de boswachter en word een Koppelranger!’

Organisatie:de Koppel

Tijd:14.00 tot 16.00

Datum:6 februari 2019

Locatie:de Koppel te Hardenberg

Adres:vechtstraat 8 Hardenberg

Meer informatie:0523-273388

Bezoek website

Op woensdagmiddag 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Staatsbosbeheerin samenwerking met De Koppeleen buitenactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger!’.

De boswachters van Staatsbosbeheer helpen De Koppel met het beheer en onderhoud van de tuin. In 2018 zijn ze gezamenlijk gestart met de Koppelrangers! Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelrangerworden, geef je dan op en kom 6 februari naar De Koppel.

Deze middag ga je met de boswachter vogels spotten in de Koppeltuinenen in het Vechtpark, nabij natuuractiviteitencentrum De Koppel. Het is altijd weer spannend welke soorten er te zien zijn, ook in de winter. Want nu zijn er soorten uit het noorden van Europa, die hier de winter doorbrengen. En bij andere leuke natuurverrassingen wordt natuurlijk ook stilgestaan. De boswachter heeft een telescoop mee, een soort superverrekijker, zodat je vogels die verder weg zitten toch goed kan bekijken. Je krijgt na afloop een stempel op jouw eigen stempelkaart.

Tip: Heb je een verrekijker of vogelboekje, neem die dan mee! Draag laarzen of stevige wandelschoenen. Trek een trui aan, pak je winterjas en ga mee!

Bel voor opgave en informatie tel. 0523-273388.
De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF