Repair Cafés in het Vechtdal: Dalfsen!

Repair Cafés in het Vechtdal: Dalfsen!

4 oktober 2021
13.00 - 16.00

  De Repair Cafés zijn niet meer weg te denken uit de samenleving; inmiddels zijn er ruim 150 Repair Cafés alleen al in Nederland. Ook in het buitenland is grote belangstelling voor dit duurzame initiatief en zijn er Repair Cafés gestart in o.a. Amerika, Brazilië, België en Duitsland.

  Doordat het ambacht van repareren aan het verdwijnen is, zijn veel mensen geneigd iets wat kapot is meteen maar weg te gooien. Het motto van het Repair Café is: Weggooien? Mooi niet!, want zoveel apparaten en kledingstukken kunnen met een soms kleine reparatie een tweede leven krijgen. De belangstelling voor de Repair Cafés is altijd groot en er wordt van alles aan de vrijwillige reparateurs aangeboden: koffiezetapparaten, mixers, föhns, heggenscharen, speelgoed, afspeelapparatuur en kleding. De sfeer is prima bij een Repair Café. Misschien omdat er geen geld gevraagd wordt voor een reparatie? Zou kunnen. In principe kost reparatie niets, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Daar kunnen dan gereedschappen en onderdelen van aangeschaft worden bijvoorbeeld.

  Repareren doen wij gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage natuurlijk wel op prijs gesteld.
  Het Repair-Café-Dalfsen vindt plaats op elke eerste maandag van de maand bij kringloopbedrijf Noggus & Noggus.

  Van 13.00-16.00 uur zijn wij u graag weer van dienst bij Kringloopbedrijf
  Noggus & Noggus, Singel 19-23 te Dalfsen.
  Graag tot ziens, de koffie en thee staat klaar!

  Goed om te weten: de meesterreparateurs repareren ruim 72% van de  aangeboden apparaten!!!  Ons atelier repareert zelfs nagenoeg 100%!!!!!!!!!!

  Terug naar agenda

  Repair Cafés in het Vechtdal: Dalfsen!

  De Singel 19-23, Dalfsen, Netherlands