Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Organisatie:natuuractiviteitencentrum De Koppel

Tijd:13.00 tot 15.30

Datum:4 augustus 2018

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Kosten:geen

Meer informatie:0523-273388

Op 4 augustus is er weer een Repair Café Hardenberg in De Koppel. Ditmaal is er speciaal aandacht voor koffiezetapparaten. Inloop vanaf 13.00 tot 15.30 uur.

Koffie is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van de dag. En als dan het koffiezetapparaat kapot is, heb je een groot probleem! Neem ‘m mee naar De Koppel, alwaar vrijwilligers van het Repair Café er alles aan zullen doen om het apparaat te repareren. Maar ook andere spullen, waaronder kleding, zijn welkom. Een veel geziene gast is bijvoorbeeld de stofzuiger. Ook zo’n apparaat wat je nauwelijks kunt missen. Vaak is reparatie mogelijk; wel tachtig procent verlaat hersteld de deur, klaar voor een tweede leven. Bezoekers die eenmaal een Repair Café hebben bezocht, zien we vaker in De Koppel. Niet alleen voor het repareren van spullen, maar ook voor de gezelligheid. Nog nooit geweest en benieuwd? Kom dan eens kijken. Gratis entree. Bij herstel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Repair Café.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Website www.repaircafehardenberg.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF