Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

10 juni 2023
13.00 - 15.30

Op zaterdag 10 juni vind je weer een gezellig Repair Café bij De Koppel. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur.

Maar het Repair Café is er niet alleen voor de gezelligheid, het is ook heel nuttig! Want wist je dat de meeste CO2 uitstoot veroorzaakt wordt door de aanschaf van nieuwe spullen? En waarom zouden we spullen kopen, als je de dingen die je al hebt wellicht een tweede leven kunt geven. Dat bespaart geld, grondstof en dus ook CO2.

Het kan ook zijn, dat dit allemaal nog geen reden is voor jou om met kapotte spullen naar het Repair Café te komen. Soms ben je gewoon gehecht aan iets of is het niet meer te krijgen in de uitvoering die jij juist handig vindt. Ook dan ben je van harte welkom! En nee, niet alles wordt gemaakt, maar gemiddeld zo’n 80% wel. Dus heb je al drie keer in je handen gestaan met dat kapotte ding, maar zette je het toch steeds terug in de kast, dan is nu het moment om actie te ondernemen.

Zaterdagmiddag 10 juni zitten de vrijwilligers voor je klaar, om je te helpen bij het repareren of om te bekijken wat het probleem is. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Je vindt natuuractiviteitencentrum De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg.
Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.
Kijk ook eens op www.repaircafehardenberg.nl.

De energiecoaches van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn niet meer aanwezig bij De Koppel. Maar huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Terug naar agenda

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Vechtstraat 8, Hardenberg, Netherlands