Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Organisatie:natuuractiviteitencentrum De Koppel

Tijd:13.00 tot 15.30

Datum:15 september 2018

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Kosten:geen

Meer informatie:0523-273388

Op zaterdag 27 oktober is er een Repair Café in De Koppel. Het thema van die dag is ‘special: breisels en haakwerk’. Vanaf 13.00 uur bent u welkom met uw fiets.

De vrijwilligers helpen u bij het herstel, leggen u uit wat ze doen en ook hoe u dat zelf kunt doen. En dat is handig, want in de komende donkere maanden is het wel fijn, als de fiets doet wat hij moet doen. Ook is goede verlichting dan heel belangrijk. Mocht u problemen krijgen met uw fiets, dan kunt u door de opgedane kennis er voor zorgen dat u weer veilig thuis komt. Daarnaast is het Repair Café altijd een gezellig gebeuren, waar u ook met allerlei andere kapotte spullen terecht kunt. Soms moet u even wachten voor u aan de beurt bent, maar dat is niet erg, in De Koppel is genoeg te zien. Het Repair Café bezoeken is gratis, bent u goed geholpen, dan wordt een vrijwillige bijdrage gewaardeerd. Zie ook www.repaircafehardenberg.nl.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Website www.repaircafehardenberg.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF