Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
“Lente in Twente” in Buitencentrum Weerribben

“Lente in Twente” in Buitencentrum Weerribben

Organisatie:Nationaal Park Weerribben-Wieden

Tijd:14.00 uur

Datum:26 mei 2019

Locatie:Buitencentrum Weerribben

Adres:Hoogeweg 27 Ossenzijl

Kosten:Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

Meer informatie:0561-477272

Bezoek website

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan.  De knoppen staan op barsten, de eerste fluitconcerten klinken door het bos. Ga mee met een gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug in het voorjaar voor je in petto heeft.

Wandel zondag 24 maart mee met een natuurgids en geniet van de lente op de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van de frisse bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.

De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 14.00 uur duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer.

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het lentebos. Kijk hoe de knoppen op barsten staan en luister hoe de eerste vogels fluiten.

Aanmelden via de website:

Na de wandeling is het heerlijk bijkomen binnen of misschien is het zelfs al terrasweer bij het restaurant Buitengewoon Lekker in het BuitenCentrum.

Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF