Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Lente in Twente; ontdek de Sallandse Heuvelrug

Lente in Twente; ontdek de Sallandse Heuvelrug

Organisatie:Staatsbosbeheer

Tijd:Van: 14:00 uur

Datum:20 mei 2018

Locatie:Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Adres:Grotestraat 281 Nijverdal

Kosten:Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

Meer informatie:0548-612711

Bezoek website

Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug in het voorjaar voor je in petto heeft. Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een beetje leerzaam.

Wandel 20 mei mee met een natuurgids en geniet van de lente op de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van de frisse bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.

De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start op de zondagen om 14.00 uur en maandag 2 april om 10.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer.

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het lente bos. Kijk hoe de knoppen op barsten staan en luister hoe de eerste vogels fluiten.

Aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/lentewandeling-over-de-sallandse-heuvelrug

Na de wandeling is het heerlijk bijkomen binnen of misschien is het zelfs al terrasweer bij het restaurant Buitengewoon Lekker in het BuitenCentrum.

Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF