Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Paasfair Sallandse Heuvelrug

Paasfair Sallandse Heuvelrug

Organisatie:staatsbosbeheer

Tijd:10.30 uur tot: 16.30 uur

Datum:22 april 2019

Locatie:Buitencentrum Sallandse Heuvelrug,

Adres:Grotestraat 281 Nijverdal

Meer informatie:0548-612711 en buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Bezoek website

Kom op Tweede Paasdag genieten op de Paasfair bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, de plek om het buiten te proeven en beleven! Verschillende standhouders bieden hun producten aan, van sieraden, bloemen en tuinaccessoires tot outdoorproducten, lifestyle en proeverijen. Ook zijn er verschillende workshops te volgen. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zoals schminken en broodjes bakken. Een stukje van de omgeving ontdekken? Laat je dan een stukje rondrijden met de Heideslak! Kortom: een dag vol activiteiten voor jong en oud.

Bergsportdag

NKBV Regio Oost organiseert op de paasfair een bergsportdag met workshops, lezingen en demo’s. Buiten is een klimrots gebouwd, waar de demo’s plaatsvinden. Verder vind je verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie.

  • Wil je zeker zijn van een plek bij de lezingen en demo’s? Meld je dan aan bij Edward Brama via edward.brama@gmail.com.
  • Bekijk het volledige programma op de website van NKVB Regio Oost

Een stand huren op de Paasfair?

Op de paasfair is ruimte voor exposanten met streekproducten en handmade gerelateerde producten. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug 0548-612711 of via Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF