Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Durf je mee op Bossafari? Hup jas aan, sjaal om en mee naar buiten

Durf je mee op Bossafari? Hup jas aan, sjaal om en mee naar buiten

Organisatie:Staatsbosbeheer

Tijd:14.00 uur

Datum:21 februari 2019

Locatie:Buitencentrum Staatsbosbeheer

Adres:Grotestraat 281 Nijverdal

Kosten:€ 5,-

Bezoek website

Wie durft donderdag 21 of donderdag 28 februari mee op bossafari? Tijdens deze bossafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes. Dus trek een warme jas aan, doe een sjaal om en een paars stevige schoenen en ga mee op safari. De safari start om 14.00 uur bij het BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

De bossafari is een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) vanaf 6 jaar het bos van de Sallandse Heuvelrug. We starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Ver lopen doen we niet, maar wel veel ontdekken! De kosten zijn € 5,– per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.

In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Het is nog winter, maar het voorjaar is echt al een beetje te zien, ruiken en te horen in het bos.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/bossafari-sallandse-heuvelrug

Het BuitenCentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten. Na een wandeling is het goed vertoeven in het restaurant BuitenGewoon Lekker. De Sallandse Heuvelrug, bergen vol natuur. Je kunt er gewoon niet omheen!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF