KLERENZOOI closet sale: de tweedehands kledingmarkt van Zwolle

KLERENZOOI closet sale: de tweedehands kledingmarkt van Zwolle

20 augustus 2023
12.00 - 17.00

  • Organisatie: KLERENZOOI

KLERENZOOI kondigt met enthousiasme de terugkeer aan van hun spraakmakende closet sale in Zwolle. KLERENZOOI en Blue Bayou slaan deze zomer de handen ineen. Op zondag 20 augustus wordt het Rodetorenplein in Zwolle, gelegen bij het stadsstrand, omgetoverd tot een tweedehands kledingmarkt waar bezoekers hun unieke ‘nieuwe’ items kunnen bemachtigen.

Als voorvechter van kledinghergebruik streeft de organisatie ernaar consumenten bewust te maken van het belang van duurzame mode en op een leuke manier de levensduur van kleding te verlengen. De boodschap van de organisatie is duidelijk: “Waarom zou je iets nieuws kopen als tweedehands net zo mooi kan zijn, misschien zelfs mooier?” “Zo draag je bij aan de circulaire economie en verklein je jouw ecologische voetafdruk.”

Bij KLERENZOOI is iedereen van harte welkom tijdens het evenement, waar diversiteit hoog in het vaandel staat. Met verschillende maten, stijlen en kleuren willen ze een breed publiek aanspreken. KLERENZOOI gelooft dat hoe meer bewuste mensen er zijn, hoe beter we kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de mode-industrie. Kom en ontdek de wereld van tweedehands kleding met KLERENZOOI!

Details evenement:

Datum en tijd:

Zondag 16 juli 2023, van 12:00 uur tot 17:00 uur

Zondag 20 augustus 2023, van 12:00 uur tot 17:00 uur

Locatie:

Blue Bayou, Rodetorenplein 1, Zwolle

Toegang:

Gratis toegang voor bezoekers.

Voor meer informatie en updates over KLERENZOOI, volg ons op social media:

Instagram: @klerenzooizwolle

Facebook: Klerenzooi Zwolle

Terug naar agenda

KLERENZOOI closet sale: de tweedehands kledingmarkt van Zwolle

Blue Bayou, Rodetorenplein, Zwolle, Netherlands