Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Kindermiddag ‘Paastraktatie maken’ in De Koppel

Kindermiddag ‘Paastraktatie maken’ in De Koppel

Organisatie:De Koppel

Tijd:14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Datum:13 april 2019

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Bezoek website

Op zaterdag 13 april organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om ‘Pasen’ draait. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Het is weer bijna Pasen en dat betekent eieren eten in allerlei soorten en maten; gewone eieren of chocolade-eieren. Deze middag gaan de kinderen supereieren maken van chocolade. Die worden mooi versierd en ingepakt desgewenst om cadeau te geven. In de pauze is er iets lekkers te drinken.

Janet Bouwhuisbegeleidt de kinderen. Zij houdt erg van koken en van het werken met kinderen. In verband met het inkopen van de materialen wordt opgave op prijs gesteld.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

De kosten bedragen € 5,– per kind, incl. een lekker drankje en lekkers.
Geef je wel op!!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF