Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Rots en Waterwandeling bij De Koppel

Rots en Waterwandeling bij De Koppel

Organisatie:Koppel Stavast Coaching

Tijd:15.00 - 16.30 uur

Datum:19 juni 2019

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Kosten:IVN-leden gratis, niet-leden € 2,-

Bezoek website

Op woensdag 19 juni organiseert Michiel Stolper, coach en trainer van Stavast-coaching, van 15.00 tot 16.30 uur een blote-voetenwandeling door de Koppeltuinen.

Heb je altijd al eens lekker met je blote voeten over stenen en rotsen door het water willen lopen, glibberen, glijden en af en toe eens lekker gillen?
Water, zo koud in de schaduw, maar warmer in de zon, de druppels spatten in je gezicht, je spettert elkaar lekker nat, glijdt uit en krijgt vieze handen en vegen over je gezicht.
De zon schijnt in het water en al je zintuigen staan maximaal open om te genieten en te ervaren, grenzen te verleggen en op een avontuurlijke manier jouw balans te zoeken.

De zachte klei ga je tussen je tenen voelen, klauteren en klimmen over harde, koude rotsen, balanceren over gladde boomstammen of de ruwe bast gebruiken als houvast voor je zoekende tenen die wegglijden?
Het is een unieke belevenis die je dit voorjaar kunt ervaren in de Koppeltuinen bij het natuuractiviteitencentrum in Hardenberg. Onder inspirerende leiding van Michiel Stolper, coach en trainer van Stavast-coaching.

Je maakt ook kennis met de Rots en Water methode die kinderen in hun kracht wil zetten en een stevig houvast biedt om grenzen te durven verleggen. Hier leer je met je hoofd, hart en handen, leer je met je lijf. Geef je dus snel op want vol is vol!!

Max. aantal: 20 kids (basisschool leeftijd).
Wanneer: op woensdagmiddag 19 juni
Hoe laat: 15.00 – 16.30 uur
Kleding: die lekker nat en smerig mag worden.

Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpuntenin het Vechtdal.

Kosten: € 3,– per kind.
Graag aanmelden!!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF