Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Kindermiddag ‘Vakantiehapjes’ bij De Koppel

Kindermiddag ‘Vakantiehapjes’ bij De Koppel

Organisatie:De Koppel

Tijd:begint om 13.30

Datum:9 september 2017

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Bezoek website

Op zaterdag 9 september organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er lekkere vakantiehapjes gemaakt worden. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom.

De vakantie is voorbij. En iedereen is weer naar school. Maar misschien mijmer je nog steeds een beetje na. Ben je naar het buitenland geweest? Of ben je in Nederland gebleven? En heb je speciale hapjes gegeten? Als je deze middag mee wilt doen, mag je ook doorgeven waar je heen geweest bent. Dan kan Janet Bouwhuis, die deze activiteit begeleidt, daar rekening mee houden. En zo leer je allemaal bijzondere hapjes kennen en maken. Aan een passend drankje is gedacht.

Zin in deze smaakvolle middag? Geef je dan uiterlijk 8 september op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden in augustus: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF