Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Kindermiddag ‘Eekhoorns’ bij De Koppel

Kindermiddag ‘Eekhoorns’ bij De Koppel

Organisatie:De Koppel

Tijd:13.30-17.00

Datum:13 september 2017

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Bezoek website

Op woensdag 13 september organiseert De Koppel een kindermiddag, die in het teken staat van eekhoorns. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen die dit leuk vinden, komen.
De middag begint met wist-je-datjes over eekhoorns, want weet jij eigenlijk dat ze niet alleen nootjes eten, maar ook weleens insecten? En dat de eekhoorn zijn prachtige staart bij het springen als roer gebruikt? Daarna gaan de kinderen aan de slag met karton en repen papier. Uit tijdschriften e.d. worden bladzijden gehaald waar de kinderen mooie repen van knippen. Daarmee wordt de kartonnen eekhoorn versierd. Het wordt dus een echte fantasie-eekhoorn. De rest van het karton kan desgewenst ook nog beplakt worden met gedroogde bladeren. Als je het leuk vindt om thuis bladeren te drogen, dan kan dit. En dan neem je ze deze middag mee naar De Koppel.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF