Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Help de boswachter en word een Koppelranger!

Help de boswachter en word een Koppelranger!

Organisatie:De Koppel

Tijd:14.00 - 16.00 uur

Datum:2 mei 2018

Locatie:De Koppel

Adres:Vechtstraat 8 Hardenberg

Meer informatie:www.dekoppel.com

Bezoek website

Op woensdagmiddag 2 meivan 14.00 tot 16.00 uur organiseert Staatsbosbeheerin samenwerking met De Koppeleen buitenactiviteit voor kinderen: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger!’.

In de Koppeltuinen groeien en bloeien allerlei verschillende soorten planten. De ene houdt van wat droge grond, de ander juist van een wat vochtige bodem. Daardoor zijn er heel wat soorten te ontdekken. Dat gaat het beste wanneer de planten in bloei staan. Het is afhankelijk van de soort in welke tijd van het jaar die bloeit. Sommige bloeien in het vroege voorjaar, andere in de lente, zomer of zelfs herfst. Een aantal soorten kun je in meerdere jaargetijden in bloei vinden.
Help jij de boswachter en ga je mee op onderzoek?

Koppelrangers!
De boswachters van Staatsbosbeheer helpen De Koppel met het beheer en onderhoud van de tuin. In 2018 zijn ze gezamenlijk gestart met de Koppelrangers! Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 2 mei naar De Koppel. Van 14.00 tot 16.00 uur is de boswachter in de Koppeltuinen aanwezig. Voor informatie tel. 0523-273388.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Website www.dekoppel.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF