Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Beleef de vogeltrek in de Vreugderijkerwaard

Beleef de vogeltrek in de Vreugderijkerwaard

Organisatie:Natuurmonumenten

Tijd:10:00 tot 12:00

Datum:14 oktober 2018

Locatie:biologische Schapenboerderij De Vreugdehoeve

Adres:Zalkerweg 20 Zwolle

Kosten:Volwassenen €5,- /€ 8,- p.p. persoon (leden/niet-leden Natuurmonumenten), kinderen €4,- / €7,- p.p. (leden/niet-leden Natuurmonumenten). 

Bezoek website

Op zondag 14 oktober van 10:00 tot 12:00 uur organiseert Natuurmonumenten een excursie in de Vreugderijkerwaard voor volwassenen en kinderen. Ontdek samen met de boswachter welke vogels hier neerstrijken tijdens de najaarstrek.

Vogeltrek Zoveel vogels!
Het is een drukte van jewelste in de Vreugderijkerwaard. Door de mee stromende nevengeul ontstaat er veel afzet van slib waarin veel voedsel te vinden is voor vogels. Een ideale plek dus, om even bij te komen tijdens de lange reis naar het Zuiden. De boswachter neemt je mee over het unieke rivierduin dat alleen toegankelijk is tijdens excursies. Misschien komen we de lepelaar, kievit, casarca of de goudplevier wel tegen.

Startpunt en boeken
Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op: www.natuurmonumenten.nl/agenda. De excursie start bij Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zalkerweg 20, 8042 PL Zwolle.

 
Meer activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF