Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Dauwtrappen met ontbijt in de Vreugderijkerwaard

Dauwtrappen met ontbijt in de Vreugderijkerwaard

Organisatie:Natuurmonumenten

Tijd:6.00 tot 8.00

Datum:30 mei 2019

Locatie:biologische Schapenboerderij De Vreugdehoeve

Adres:Zalkerweg 20 Zwolle

Kosten:zie tekst

Bezoek website

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, gaat Natuurmonumenten dauwtrappen. Er is maar één klein nadeel: vroeg uit de veren, want de boswachter vertrekt al om 06.00 uur. Het dauwtrappen duurt tot 8.00 uur en wordt afgesloten met een ontbijt bij Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve. 
 
Lopen maakt hongerig
Dauwtrappen is een gewoonte die al vele jaren bestaat. Op Hemelvaartsdag ga je heel vroeg op pad om de dauw weg te trappen. Dat kan ook in de Vreugderijkerwaard. Geniet van de natuur in alle vroegte. Loop langs de bedauwde IJssel en beleef de stilte en zie hoe de natuur langzaam ontwaakt. Na het lopen staat er een lekker ontbijt klaar. En reken maar dat dàt smaakt! Kosten van dit arrangement zijn: €18,- /€15,- volwassenen/kinderen voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen € 22,- en €19,- volwassenen/kinderen.
 
Startpunt en boeken
Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: www.natuurmonumenten.nl/agenda. De excursie start bij Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle.
 
Meer activiteiten?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF