Groen vrijwilligerswerk

Groenbezig.nl: Het platform voor groen vrijwilligerswerk in Overijssel

Groenbezig.nl is de plek waar je alles wat met groen vrijwilligerswerk in Overijssel te maken heeft kunt vinden. Van interessante vacatures tot leuke ad hoc klussen. Van inspirerende verhalen van vrijwilligers tot informatie over nieuwe cursussen. Van informatie en tips voor je organisaties tot een overzicht van alle groene (vrijwilligers)organisaties in Overijssel. Daarnaast enthousiasmeren we met deze website meer mensen voor groen vrijwilligerswerk en laten we zien wat er allemaal op groen vrijwilligerswerk gebeurt in Overijssel. Het is daarmee een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in één.

In Overijssel leveren naar schatting 10.000 vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan beheer, behoud en natuurbeleving van ons prachtige Overijsselse cultuurlandschap. Zij zijn van onschatbare waarde voor Overijssel. Daarnaast levert het de vrijwilligers een bijzonder zinvolle tijdsbesteding, sociale contacten, gezondheid en welzijn op.

Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel ondersteunen vrijwilligers(groepen) naar behoefte. Dit kan zijn in de vorm van goede faciliteiten, kennis, advies en begeleiding. Met het platform groenbezig.nl versterken we onze service naar al die vrijwilligers en hopen dat nog meer mensen een bijdrage willen leveren aan het behoud en de beleving ons landschap. Sommige vrijwilligersorganisaties zitten te springen om meer mensen.

Doe ook mee! Zet je organisatie op de kaart, deel je successen en verhalen of plaats een vacature of een cursus voor (aspirant)vrijwilligers. Samen maken we het groen vrijwilligerswerk nog leuker!

Wil jij meer weten over al het groene vrijwilligerswerk in Overijssel?

Bezoek Groenbezig.nl

Wil je meer weten?