Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Dag van de Duurzaamheid

Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober vindt de landelijke dag van de duurzaamheid plaats. Natuur en Milieu Overijssel gebruikt deze dag om samen met gemeenten en lokale initiatiefnemers aandacht te vestigen op duurzame thema’s als groen in de wijk, energiebesparing, elektrische mobiliteit of streekproducten.

In 2013 organiseerden wij bijvoorbeeld samen met tal van organisaties de Dag van de Duurzaamheid in Zwolle. Er waren voorlees-acties op basisscholen, een duurzaamheidsmarkt bij Hogeschool Windesheim, energiebus op tournee, een publieks-fair voor het winkelend publiek fair en een netwerkbijeenkomst  voor ondersnemers. Met deze dag zorg je er als gemeente voor dat je de duurzame initiatieven op een entertainende manier onder de aandacht brengt van een groot publiek. Daarmee inspireer je organisaties, consumenten en bedrijven tot nieuwe, duurzame keuzes.

Belangstelling?
Wil je ook een Dag van de Duurzaamheid? Natuur en Milieu Overijssel kan die coördineren. Neem contact op met Alma Streefker, tel. (038) 4250993 of mail: streefkerk@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF