Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Big Jump

Big Jump

De Big Jump is een jaarlijks terugkerend evenement in Europa, waarbij aandacht wordt gevraagd voor schoon water. De waterkwaliteit is belangrijk voor zowel mensen, flora en fauna en draagt bij aan een beter leefmilieu. Natuur en Milieu Overijssel coördinereert de Big Jump en werkt daarbij samen met de vier waterschappen in Overijssel en lokale natuur en milieuorganisaties.  Elk jaar organiseren wij de Big Jump in een ander gebied in Overijssel. De afgelopen jaren was dat in Zwolle, Het Hulsbeek bij Oldenzaal en Hardenberg. 

De Big Jump is een publieksevenement waarbij we wereldwijd met zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd in het water springen om het belang van schoon water te benadrukken. Naast de massa-sprong organiseren we diverse water educatie en amusementsactiviteiten voor jong en oud. Meer informatie over de Big Jump www.bigjump.nl

Informatie
Wil je meer informatie of heb jij belangstelling voor de Big Jump? Neem contact op met Loet van der Heijden: heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl of tel. (038) 4250978.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF