Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
De kracht van de samenleving

De kracht van de samenleving

Youtube plaatje bewoners aan zetDe kracht van de samenleving bestaat uit kleine en grote lokale coalities die bewust verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leefomgeving, waarin het goed wonen, werken en recreëren is. Natuur en Milieu Overijssel zoekt samenwerking met deze lokale coalities in hun streven naar een vitale omgeving. De kracht zit ook in ondernemingen, klein of groot, die zich inzetten voor een circulaire economie.

Natuur en Milieu Overijssel is een actief pleitbezorger van lokale coalities die samen werken aan een groener, duurzamer en socialer Overijssel. Wij mobiliseren initiatiefnemers, brengen netwerken in kaart, stimuleren nieuwe netwerken rondom initiatiefnemers en faciliteren hen waar nodig naar een succesvolle uitvoering. Bekijk hier onze stopmotion film over hoe wij ”groene” bewonersinitiatieven stimuleren, faciliteren en verbinden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om  met bewoners en ondernemers te werken aan een duurzame en sociale gemeente? Neem dan contact op met Livia Leysen, tel. (038) 4250976 of mail: leysen@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF