Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Adviseurs van de toekomst

Adviseurs van de toekomst

_DSC2746 

Adviseurs van de Toekomst is een project voor voortgezet onderwijs scholen in het Vechtdal (Zwolle, Dalfsen, Ommen en Hardenberg) en IJssel-Vechtdelta (Zwolle, Kampen en Zwartewaterland). Binnen het project gaan klassen als adviesbureau aan de slag met een opdracht voor een echte opdrachtgever binnen het programma Ruimte voor de Vecht of IJssel-Vechtdelta.

Het project maakt gebruik van de methodiek Scholen voor Duurzaamheid en brengt jonge mensen in aanraking met het werkveld overheid en water en de programma’s Ruimte voor de Vecht en IJssel-Vechtdelta.

Partners
Natuur en Milieu Overijssel werkt in dit project samen met: Natuur en milieuactiviteitencentrum de Koppel en deelnemende partijen uit het programma Ruimte voor de Vecht, met name provincie Overijssel, gemeente Zwolle, gemeente Dalfsen, gemeente Ommen-Hardenberg, gemeente Kampen, gemeente Zwartewaterland, waterschap Drents Overijsselse Delta, waterschap Vechtstromen, Vechtdal Marketing en Staatsbosbeheer.

Informatie en aanmelden
Heb je als docent voortgezet onderwijs belangstelling voor Adviseurs van de toekomst? Wil je meer informatie? Neem contact op met Alma Streefkerk, tel (038) 4250960 of streefkerk@natuurenmilieuoverijssel.nl.

AvdT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF